home |  links | contact | sitemap

 

 

Onze producten

Een High Tree Adventure ECO klimpark, een ervaring om nooit meer te vergeten!

In het High Tree Adventure ECO klimpark beleeft uw klant verschillende uitdagingen hoog in de bomen, dit is een ervaring om nooit meer te vergeten! De doelgroep van het klimpark is niet alleen het algemene publiek, maar met name ook scholen en het bedrijfsleven (incentives/teambuilding). In het klimpark zijn activiteiten voor iedereen; voor jong en oud, groot en klein.

Wij leveren ecologische klimbossen en hoogteparcoursen aan ondernemers die hun bestaande activiteiten willen uitbreiden, of op zoek zijn naar een nieuwe vorm van outdoor recreatie. Het klimbos is geschikt als aanvulling op de bestaande toeristische- en recreatieve sector. Zeker in combinatie met horeca activiteiten, of voor ondernemers met een bungalowpark, camping of attractiepark, is een klimbos een lucratieve uitbreiding.

 

High Tree Adventure klimparken, miniklimparken, klimbossen en parcoursen

Het behouden van de natuur vormt de basis van het uitoefenen van een klimpark en draagt bij aan het succes ervan. Onze aanpassingen in het bos moeten zodanig plaatsvinden dat er geen veranderingen zichtbaar zijn. Het moet lijken alsof het bos nog in dezelfde staat is als voorheen.

Door de hoogste kwaliteit en gebruik van natuurlijke materialen wordt het klimbos een met de natuur;

Wij kunnen jaarlijkse controle en onderhoud van de bomen door een gecertificeerd boomexpert uitvoeren. Dit houdt in een Tomografisch (Ultrasoon) boomonderzoek voor de bouw van het klimpark. Daarbij kunnen ook sterkte- en construcieberekeningen per boom gedaan worden. We houden met de constructies ook rekening met de groei van de bomen;

Wij bieden een second opinion, vervanging van hindernissen, verlenging van parcoursen, uitbreiding en diverse onderhoudscontracten.

 

Onze klimparcoursen

De mogelijkheden en variaties in de soorten parcoursen zijn echter ongelimiteerd en onze ontwerper blijft continue nieuwe hindernissen ontwerpen die niet op onze website staan.

 

High Tree Adventure heeft respect voor de natuur

Het door ons te leveren materiaal en eindresultaat voldoet aan alle geldende Europese veiligheidsnormen (o.a. NEN EN 15567-01 en 02). Het door ons geleverde klimbos wordt compleet TUV gecertificeerd opgeleverd. Daarnaast kunt u een onderhoudscontract afsluiten waarbij wij periodiek inspecties en onderhoud uitvoeren om zodanig de kwaliteit te waarborgen.
Wij leveren en installeren Saferoller lifelinesystemen.